Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

MvdM-5_Q0A8256.jpg

Big Green Egg

 

Big Green Egg is een uniek buitenkooktoestel. Buiten koken krijgt hierdoor een andere dimensie waar u als bezitter van een Big Green Egg het hele jaar door veel plezier aan zult beleven. Door het hoogwaardige, warmte-isolerende keramiek en de twee verstelbare ventilatieopeningen is het mogelijk de temperatuur tot op de graad nauwkeurig te reguleren en behouden. De Big Green Egg is hierdoor dus niet alleen te gebruiken om te grillen, maar ook als oven en voor tal van kooktechnieken zoals bakken, koken, stoven, roken en slow cooking. Bovendien weerkaatst het keramiek de warmte, waardoor een air flow ontstaat die een bijzonder aangename smaakinvloed heeft op alle gerechten die u in de EGG gaart. Hierdoor wordt een ultieme smaakbeleving gecreëerd.

De MiniMax™ kan door de geringe hoogte en relatief lage gewicht moeiteloos worden meegenomen naar de camping, de boot of voor een picknick en is ideaal als tafelmodel. Met de EGG carrier kan de EGG makkelijk en veilig worden verplaatst. Het is niet alleen een populair model onder de consument maar wordt tevens in veel professionele keukens gebruikt voor kleine à la carte gerechten. De MiniMax is slechts 7 cm hoger dan de Mini, maar de diameter van het rooster is gelijk aan de Small. Hierdoor biedt de MiniMax voldoende ruimte om voor zes personen te koken. De MiniMax is een aanwinst voor uit en thuis!