Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Schermafbeelding 2015-01-09 om 09.28.23_3.jpg

Markt op de Schelde

 

'Markt op de Schelde' een nieuw event tijdens de kookwedstrijd 'Slag op de Schelde'. Een kans voor u als sponsor/leverancier om nieuwe klanten aan u te binden en uw organisatie te promoten.

Benedendeks zal de markt worden gehouden worden, met uiteraard alleen producten die Horeca gerelateerd zijn. Zo kunnen dus alle gasten ook lekker eten en drinken, netwerken en genieten en voor u als sponsor/leverancier biedt het zo weer kansen om eventueel nieuwe klanten aan u te binden.

Ons doel is een leuke, gezellige dag met u als sponsor/leverancier en natuurlijk de collega restaurateurs/ koks etc. te hebben aan boord van een prachtig schip varend over de Oosterschelde.

Voor dit unieke evenement,  zoeken wij natuurlijk ook sponsoren die dit alles mogelijk kunnen maken. Velen waren er afgelopen jaar bij en waren ook erg enthousiast. We hebben alles toen klein gehouden maar dit jaar wordt het grootser. Aan boord kunnen nu ruim 200 gasten mee (vorige editie 70) en dus ook meer potentiele klanten voor u als sponsor/ leverancier.

Wenst u aanwezig te zijn en ons te sponsoren middels een financiele bijdrage en/of producten? Laat het ons weten.

Wat zijn de kosten en wat krijgt u ervoor? Iedereen betaald minimaal € 250,- om aan boord aanwezig te zijn als sponosr/leverancier. U krijgt dan 1 tafel om eventuele producten te promoten en u ontvangt per sponsoring van € 250,- ook 1 entree kaart. Wenst u een sponsoring van € 500,- maar u betaald € 250,- en € 250,- aan producten dan mag dat natuurlijk ook, u ontvangt da 2 entreekaarten. Alle gasten willen wij de gehele dag voorzien van hapjes en drankjes en dus is het beide noodzakelijk. De maximale sponsoring is € 1.000,-, waarin wij dan wel vragen om € 500,- in geld en € 500,- in producten, u ontvangt dan 4 entreekaarten. Wij willen u vragen om bij een sponsoring ook uw logo mee te sturen, zodat wij in de media, u als sponsor kunnen noemen. Wij hebben een website waar alle sponsoren en partners op staan en natuurlijk onze flyers die naar de restaurants gaan.

Wenst u meerdere mensen mee te nemen dan kan dat te allen tijde. Kosten van de kaarten zijn € 15,- p/p (ook voor alle gasten).

Wij zouden het fantastisch vinden om 23 mei 2016 onvergetelijk te maken, mede dankzij u als sponsor.

Heeft u interesse of heeft u vragen?
Bel of mail ons via
0113-227 955 (Restaurant Katseveer) of mail naar info@slagopdeschelde.nl